Диети и тренировки за модели

Диети и тренировки за модели

Диетите и тренировките са част от ежедневието на всеки модел. Правилната диета съчетана с повече тренировки и движение прави не само тялото ви да изглежда добре, но и лицето ви. Ето моите съвети към всички настоящи и бъдещи модели, базирани на много опит и наблюдения през годините:

Диета без много захар и млечни продукти

Главният проблем за появяването на пъпки при моите модели е прекомерното консумиране на захарни и млечни изделия. Особено в пубертета консумирането на такива продукти повлиява веднага на кожата. Освен това, както знаете повишава и телесното тегло, а при младите модели това също личи.

Диета базирана на повече месо, зеленчуци и ориз

Повечето ми модели са бодибилдъри и спазват класическата диета с повече месо, ориз и разбира се зеленчуци. Имам модели, които имат много строга диета, консумират само фитнес храни и винаги са в идеална форма. Правилната фитнес храна е ключа към добрата фигура.

Фитнес тренировки за бодибилдърите

Ако моите модели са бодибилдъри те отделят много време за фитнес. Някои прекаляват, но 3-4 пъти в седмицата са напълно достатъчни за поддържането на добра форма и за покачване на мускулна маса.

Спортуване

Имам модели, които са футболисти или тренират друг физически спорт. Обикновено такива модели не се нуждаят допълнително от фитнес, защото се движат достатъчно. Те винаги имат добра форма и самочувствие.

Диета и тренировки

Да се храните правилно и да тренирате е най-добрата комбинация, за да имате атлетична фигура и чиста кожа. Може би не знаете, но цвета и отенъка на кожата влияят пряко върху качеството на самата снимка. Как ще се отрази светлината върху лицето и тялото зависи не само от външинет условия, а и от вашата чиста. Кожа, която е без пъпки и по-близо до шоколадов отенък изглежда много добре при снимки.

Трябва да разберете, че правилната диета и повече движение оформят тялото и мускулите на лицето. Всички обичат да имат скули, например. Живейта здравословно и се хранете правилно, за да бъдете винаги готови за фотосесия.

Scroll to Top