Какво получават моделите ми

Предимства

Напълно безплатна фотосесия. Без скрити такси и други условности. Фотосесиите ми са абсолютно безплатни!

Всички снимки от фотосесията. Получавате висококачествени снимки от цялата фотосесия още същия ден.

Само за 1 до 2 часа вие ще получите професионална фотосесия и никога вашите снимки няма да бъдат забавени, когато трябва да си ги получите.

Лично внимание и професионално отношение към фотосесията. Моите фотосесии за забавни и непринудени.  Няма никакво място за притеснение!

Безплатно висококачествено отпечатване на снимки по избор. Най-добрите ви снимки заслужават да красят стената ви вкъщи или да влязат в личният ви албум.

Ако имате поне 3 безплатни фотосесии в края на годината получавате абсолютно безплатно годишен календар с 12 от най-добрите ви снимки.

Възможност за неограничен брой безплатни фотосесии. Ако се представите добри на първата фотосесия ще имате възможност да работим заедно и занапред.

Създаване и поддържане на подробен профил на www.niknphotography.com. Вашият профил ще включва главна информация за вас, линкове към ваши профили във Фейсбук, Инстаграм и Тик-Ток, снимки от фотосесиите и друга полезна информация.

Възможност да се развивате като инфлуенсъри и да ставате все по-популярни. Получавате и много съвети и помощи в тази насока.

Възможност да пътувате до определени места, като планини и други градове с цел търсене на по-добри декори и разнообразяване на фотосесиите.

Фотосесии с други модели, където е много по-забавно. Това ви помага и да обменяте опит, освен, че се запознавате и с много страхотни хора.

Вашите най-добри снимки дори могат да бъдат продавани и в онлайн магазина ми. Услугата се предлага само за постоянните ми модели.

Може да сваляте вашите снимки от фотосесиите по всяко време от нашият сайт. Имате личен профил, където само вие имате достъп до снимките си.

Кандидатствай за безплатна фотосесия сега

Scroll to Top