Начало

100freeshoots
100freeprint
100freeinfluencers

Предишна
Следваща

Николай Николов

Аз съм единственият фотограф, който наистина прави безплатни фотосесии. Вече 6 години стотици мои модели се възползваха и получаваха абсолютно безплатно професионални снимки. Моите фотосесии са не просто снимане, а забавления, обучения и много положителни емоции. Зад всичко това стои огромно количество труд, опит и подход.


Всичко за мен

Стотици модели

Стотици доволни модели съм снимал от цялата страна.

Над 10000 снимки

Над 10000 обработени снимки, които са получили моделите от мен.

8 години фотосесии

Вече 8 години снимам безплатно модели от цялата страна

Кандидатствай за безплатна фотосесия

Ако си от 12 до 19 години и вярваш, че може да бъдеш модел кандидатствай и може да спечелиш безплатна фотосесия. Ако бъдеш одобрен ще се свържа с теб за повече подробности.
Кандидатствай от тук


Снимки от фотосесиите


Момче гледа засмяно

Разгледайте снимки от моите фотосесии. Хиляди обработени снимки правени из цяла България ще ви помогнат да оцените мащаба на моята работа. Всеки ден се добавят нови и нови снимки, защото снимам постоянно.


Към фотосесиите

Всички модели на NikNPhotography

Искате ли да разберете повече за моделите ми? Те са уникални и много различни. Някои са спортисти, други дори артисти, но всички са водени от желанието да се снимат и показват най-доброто от себе си.


Момче облегнато на стълб


Към моделите

Уроци


Камера на фона залез

Получавате безплатни уроци и насоки как да станете професионален модел. Моят голям опит и безброй снимки, които съм правил е гаранция за вашият успех пред обектива. Фактически е много лесно и това често го казвам на моделите ми –  бъдете естествени и не се притеснявайте от нищо. Щом съм ви избрал, значи има защо.


Безплатни уроци

Въпроси и отговори

Тук ще намерите отговорите на най-често задаваните от вас въпроси. Не забравяйте, че дори и не намерите това, което търсите, винаги може да ми пишете. Искам всичко да е ясно за фотосесиите, които правя, така че винаги ще ви отговоря.
Към отговорите

Снимки


Алберт Оганисян

Виж всички снимки на моделите. Ще намерите портретни снимки, снимки на бодибилдъри, снимки на деца и момчета, снимки на момчета с мускули и плочки, снимки на момчета с руси и черни коси, снимки на момчета със сини и черни очи и много други.


Снимки на модели

Последни фотосесии

Камен Райчев Красимир Господинов Виктор Георгиев Давид Андреев Алекс Жечев

Модели

Scroll to Top