Работа като инфлуенсър

Работа като инфуленсър

Ако искате да бъдете инфлуенсър аз като опитен фотограф мога да ви бъда полезен. Работата като инфлуенсър е забавна, но се изисква някои качества и най-вече дисциплина от ваша страна. Ето и моите съвети и насоки, с които мога да ви бъда полезен като инфлуенсър:

Започнете от рано като инфлуенсър

Снимам модели от 13 годишна възраст. Фактически, това е идеалната възраст ако искате да започнете да се развивате като инфлуенсър. Работата по вашата популярност отнема години, така че колкото по-рано, толкова по-добре. И не само, вашите бъдещи фенове са по-склонни да ви заобичат, докато сте малки, защото просто сте по-привлекателни.

Бъдете последователни

Имам модели, които се снимат 1 година и след това се отказват. Минава 1-2 години и ми пишат:
– Може ли да направим някоя фотосесия?
Разбира се, че може, но представете си този срок от 2 години, които сте пропуснали колко много работа може да се свърши. А модела вече е на 17 години, например. Остава му малко време, в което да се развие успешно като инфлуенсър-
Бъдете просто последователни и не се отказвайте нито за миг!

Изберете своята роля като инфлуенсър

Може да бъдете инфлуенсър модел, танцьор и дори рекламно лице за дрехи. Не е нужно да имате спонсор. Вашите идеи са спонсора. Може просто да се обличате добре и да се снимате. Все пак ще ви дам реални идеи:

Инфлуенсър модел

Развивате се просто като модел. Снимам ви често и в социалните мрежи качвате най-добрите си снимки. Това е добра основа за всичко останало, защото после може да решите да се развиете и в друга област на света на инфлуенсърството. Срока за развитие като модел е от 1 до 3 години, в които може да станете популярни.

Инлфуенсър модел

Ако танците са вашата страст ще се развиете по-бързо като инфлуенсър. За целта трябва да снимаме кратки клипове. Не може да повярвате какъв успех може да имате с това. За 1 година вашата популярност може да скочи до небето.

Инфлуенсър на дрехи

Ако в гардероба имате готини и цветни дрехи, може да направим чудеса. Ще бъдете инфлуенсър на дрехи, просто като съчетаваме по перфектен начина вашите дрехи. Може да снимаме навсякъде, където декора и дрехи се съчетават. Това е лесно и забавно. Срока за развитие като инфлуенсъра на дрехи е от 1 до 2 години.

Кандидатствай за безплатна фотосесия ако искаш да започнеш да са развиваш като инфлуенсър

Scroll to Top