Стани модел

Стани модел

Искаш ли да бъдеш като всеки друг професионален модел? Да се снимаш постоянно и да виждаш всеки път резултати, които да те радват?

Колкото и да не вярваш да станеш модел е много лесно. Изисква се на първо място

желание

Но за да станете наистина модел ви трябва и много

постоянство

Това са двете качества, върху които ще градите всичко останало. Когато започнете да ставате като всички останали професионални модели веднага ще разберете, че

трябва да сте много, много естествени пред обектива!

Това е най-важното качество на всеки модел и най-вече на тези, които аз снимам. За мен е много важно да изглеждате естествено пред обектива, така, все едно не съм там и не ви снимам. Често карам моделите ми да си представят съвсем непринудени ситуации:

все едно виждат някой приятел зад гърба ми или се случва нещо непредвидено.

Това, което се случва първите стотни, след като погледа ви се насочи към „събитието“ се опитвам именно аз да хвана. Търся момента, в който забравяте околния свят и сте съсредоточени върху вашият – какъвто и да е той, ако е естествен, значи сте уцелили правилният момент. Вие вече сте професионален модел.

Да бъдете усмихнати, разсърдени или просто недоволни пред обектива е нещо, което търся постоянно в моделите ми. Запомнете едно:

няма неправилна поза или изражение, ако тя е естествена и ни внушава нещо.

Когато снимам успокоявам моделите ми, че

една снимка трябва най-вече да „радва окото“.

Старайте се да позирате така, че после, който ви види наистина да се зарадва или просто да се създаде ефекта „уау“.

Снимката ви трябва да е толкова добра, че дори и завистниците да се принудят да натиснат заветния „лайк“

Тогава вече наистина сте постигнали своята цел като фотомодел. Накарате ли и тези, които уж не ви харесват, да ви харесат, значи сте станали наистина много добри.

Как да станете професионален модел? Кандидатствай за безплатна фотосесия и ако бъдете одобрени ще се свържа с вас. Направете първата стъпка още сега:

Scroll to Top