Често задавани въпроси

Безплатни ли са фотосесиите?

Да, фотосесиите са безплатни за всички тийнейджъри, които са кандидатствали и спечелили безплатна фотосесия. Извън кампаниите за безплатни фотосесии не правя такива за тийнейджъри. Фотосесиите ми са винаги безплатни и такива ще останат!

Какви са изискванията за безплатна фотосесия?

Трябва да сте между 12 и 19 години и да сте спечилили безплатна фотосесия.

Трябва ли да съм професионалист, за да спечеля безплатна фотосесия?

Не е задължително. Повечето от моделите ми, дори никога не са се снимали професионално. Работя усилено да станете професионален модел като предавам всичкия ми опит и знания, които съм натрупал през годините.

Как да кандидатствам за фотосесия?

Може да кандидатствате като чрез формата за кандидастване. Ако бъдете одобрени ще се свържем с вас по имейл, телефон или Инстаграм.

Какви дрехи да нося на фотосесията

Задължително е да носите няколко вида дрехи, с които да разнообразите. Ако е лято може да носите две различни тениски, суитчър и панталони. Ако е зима може да носите допълнително пуловер, суитчър и блуза. Всичко това се поставя в раница, която също се използва в част от фотосесиите.

Освен дрехи други неща да нося ли

Винаги може да носите допълнително артикули като шапка, очила, гердан, шал и други подобни.

Колко време отнема една фотосесия?

Една фотосесия отнема между 1 и 2 часа. За по-старите модели фотосесиите отнемат и повече време, защото работим над различни проекти, които изискват повече внимание.

Мога ли да доведа приятел на фотосесията?

Ако нямате 18 години може да присъства родител или близък роднина на фотосесията. Във всички останали случаи ако желаете да присъства приятел трябва да ме осведомите преди фотосесията.

Кога изпращате снимките?

Снимките се изпращат още същия ден, обикновено вечерта.

Как изпращате снимките?

Снимките се изпращат по няколко начина. Получавате всички снимки от фотосесията в архив, който изпращаме по сайта WeTransfer. Получавате на пощата линк, от който може да изтеглите архива. Снимките ви също така се качват и в личен профил в сайта niknphotography.com където може да си избирате за обработка, а също така и по всяко време стига да разполагате с интернет връзка да ги разглеждате и сваляте. Това е най-удобният за вас вариант.

Кой прави фотосесиите?

Фотосесиите ги правя аз и се казвам Николай Стефанов Николов. Повече може да прочетете за мен от тук. В никакъв случай и при никакви условия друг не прави фотосесиите на NikNPhotography!

Какво е архив?

Понеже от една фотосесия се правят стотици снимки е невъзможно да се изпратят накуп без да се архивират. Архива прави всички снимки да бъдат като един файл и така по-лесно се изпращат. Когато свалите архива трябва да имате разахархивираща програма като WinRAR или WinZIP. Повече може да прочетете от тук.

Имате още въпроси? Задайте ги от тук

Scroll to Top